När jag såg denna barnvagn på torget i San Juan, Puerto Rico tänkte jag naturligtvis att den borde man kanske visa förskolorna i Haga... men på de gatorna och backarna? Njaaae..
Grundtvigkyrkan i stadsdelen Bispebjerg, Köpenhamn, en märklig katedral bara den värd resan dit ner. Invigd 1940, byggmästare P V Jensen Klint byggd till minne av Grundtvik.  
Haj vid Hönshyltefjorden, Åsnen, Ryd i Småland - så kan man med enkla medel få en sten att leva. Eller är det möjligen en varning för farliga strömmar? Vet ej och vill inte veta.
Om is får tid på sig kan den ta lustiga former, så som skett vid Gåsevadsholm i norra Halland 25 februari. Visst är det fascinerande och visst kan man fundera lite extra på vad som har hänt?
Ibland möter man djur på vägen, Omalosplatån, Kreta, men aldrig har jag sett herde valla får med bil. Det kanske inte var herden? Han kanske bara passerade som vi?
Mitt ute i skogen i trakten av Pållunda fann vi detta monster, konstfullt draperat och kanske fungerande som gårdvar? Vad vet jag? Man kan inte veta allt.
Såg för några år sedan en hemsida som visade fantasifulla fågelholkar i olika delar av Stockholm. Detta är en av dessa, fotograferad 2007. Finns de fortfarande kvar?