Istället för blommor...

Vandra i Slottsskogen på nya spår med två små stora böcker. Konstvandring, trädvandring, historisk vandring, liten vandring. Vår- och höstfågelvandring, barnvandring och soffvandring. Och inte nog med det! Även Botan och Änggårdsbergen har i en av böckerna fått sina vandringar. Även om det tar tid är dessa tre parker en blivande Nationalstadspark.

Gå-borts-present, födelsedagsgåva, julklapp eller bara för dig själv att njuta av och upptäcka allt som du inte visste om vår Gamla Park. Till besökare på skola/firma/företag, gåva med omisskännlig göteborgskaraktär. Inspirerar till lagom ambitiösa vandringar, en direkt uppmuntran till friskvård. 

Gångpaket: Köp tillsammans med några vänner böckerna, gå ut och vandra några av mina vandringar - det finns 20 stycken att välja på! Jag är med vid lämpligt tillfälle och berikar ytterligare upplevelsen av Parken. 

Kan köpas på olika sätt.

Fråga efter böckerna i bokhandeln, finns den inte där beställer de den. Men böcker är numera färskvara, därför finns de knappast på lager längre. Går dock att beställa i bokhandel, annars köp boken av mig på föredrag och  vandringar.

Beställ direkt av mig. Jag skickar i litet vadderat kuvert om du bor långt borta, en bok 50 kr, två böcker 100 kr. Bor du inom räckhåll levererar jag dem personligen till önskad adress. Porto tillkommer, grönt kuvert kostar 30 kr. 

Större inköp ges rabatt - tack för god insats i föreningar (Masthuggets Brf), gåva för företag (KK Östra Sjukhuset), som ovärderlig faktasamling (Brf Linneplatsen), innehållsrik tipsbok för vandringar med barn (Linnestadens förskolor). Informativa detaljerade kartor i båda böckerna och konkreta tips för joggare, stugor, skoltips, trädälskare, soffsittare, fågelskådare  och historiskt intresserade ...  Ljuvligheter besöker också Botan och Änggårdsbergen.

Smakprov

  Smakprov

Glada Hälsningar!
NaturStig