Jag tycker om att visa bilder…

Jag har fotograferat i många år och visar gärna bilder och berättar. Passar bra för föreningsmöte, bibliotek och skolor. Programmen är i regel 45-60 minuter långa. Här är några förslag, jag är alltid öppen för önskemål. Pris enligt överenskommelse.

Slottsskogens hemligheter
I denna gamla park finns det mycket att se, efter att ha strövat omkring här i många år har jag sett många berguvar, mårdar, jättegrytor och underliga träd. Du får veta var alla golfbanor och tennishallar skulle byggas och vart sälen rymde, men också var gubbarna satt och spelade bort veckolönen.

Våra fåglar
Vi är många som är fågelintresserade, matar vinterfåglar och sätter ut fågelholkar. Fåglar fascinerar; jag berättar gärna om vanliga och ovanliga fåglar i vår närhet, och lär ut hur du kan känna igen dem. Om vårfåglar, vintermatning och fåglar i vår närhet.

Svensk natur 
Trots allt finns det mycket natur kvar omkring oss; både nära och fjärran. Jag visar lika gärna bilder och kartor på utflyktsmål runt Göteborg som jag berättar om Gotlands kyrkor, fornminnen, gamla utdikade myrar och häckande havsörnar. 

Resor i främmande länder
Vår generation är väl den första som kan resa ganska obehindrat. Jag har genom åren gjort många resor, kameran och kikaren har alltid varit med. Lite exempel går att se på min hemsida där också lite bildspel finns inlagda från Kina, Sydafrika och New York. Fler kommer; har du önskemål gör jag i ordning ett för dig. 

NaturStig
Stig Fredriksson
0703-30 28 16
naturstig@comhem.se